Bøjlebehandling

Fra 2015 foregår al bøjlebehandling i Odense på det nye Tandreguleringscenter Fyn. Her kan du blandt andet finde information om parkering ved Tandreguleringscenter Fyn og offentlig bustransport til centret.

Tandreguleringscenter Fyn

Fem fynske kommuner, herunder Faaborg-Midtfyn Kommune, har samlet specialkompetencerne inden for tandregulering (bøjlebehandling)  i Odense på Tandreguleringscenter Fyn, for at kunne tilbyde børn og unge de bedste betingelser inden for tandregulering.

Hvem behandles på Tandreguleringscenter Fyn.

Specialtandlæger fra Tandreguleringscenter Fyn henviser/visiterer børn og unge op til 18 år til Tandreguleringscenter Fyn. Tilbuddet er for børn og unge, som har brug for behandling for at sikre tyggeevne og/eller for at undgå skader på tænderne.

Du kan læse mere om tandreguleringsbehandlingen her på Odense Tandplejes hjemmeside

Hvor foregår bøjlebehandlingen

Klinikken er beliggende:

Grønløkkevej 30, 5000 Odense
Telefon: 65 51 55 50 
Mail: tandreguleringscenterfyn@odense.dk 

Parkering og busforbindelser til klinikken.

Der er mulighed for parkering i gården på Grønløkkevej, samt på den offentlige parkeringsplads, der ligger på hjørnet af Rugårdsvej og Åløkke Allé.

Centret ligger forholdsvis tæt på Odense Banegård, og hvis man anvender offentlig transport, er der hurtig busforbindelse mellem Odense Banegård og og Tandreguleringscentret.

Fynbus køreplan

Øvrig behandling

Almen tandpleje som undersøgelser, cariesbehandling mv. foregår fortsat på de lokale klinikker i Ringe og Faaborg.